Oxfilépasta

Oxfilépasta 1

En pastasås som är perfekt att göra om man hittar oxfilé med kort datum.

Oxfilépasta

Förberedelse 20 20 mins Tillagning 10 10 mins Total Tid 30 min
Oxfilépasta 5
0 Spara som favorit
Portioner: 4

Beskrivning

En pastasås som är perfekt att göra om man hittar oxfilé med kort datum.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlök och chili. Strimla oxfilén.

  2. Värm en panna riktigt het med olja. Klicka i smör.

  3. När smöret tystnat, vänd snabbt ner champinjonerna så de får färg och vätskar ur.

  4. Tillsätt vitlök och chili och blanda ordentligt.

  5. Lägg ur champinjonerna på en tallrik.

  6. Stek snabbt köttet så det får en yta.

  7. Häll tillbaka champinjonerna och häll över grädden.

  8. Smaksätt enligt behov och red för en tjockare sås.

  9. Viktigt! Låt inte koka för länge, då köttet kan bli segt och tråkigt.

Nyckelord: Oxfilé, Pasta, Röd peppar
Lägg till en recension
Lägg till en fråga
0 Spara som favorit
Min
0 Spara som favorit

Dela den på ditt sociala nätverk

Rulla till toppen